UTOMHUS.

HÖSTLOV BABES !
Åh herregud va skönt. en vecka helt ledig från skolan. Frihet. Men ändå ska dom puckla på med läxor. Faaan.
Jaja. Får väl ta och göra dom och sen bara koppla av och njuta. Sova länge, och umgås med sött folk. Det ska nog bli bra. På tisdag är det gotland som gäller för min del. Skönt att få komma ifrån stockholm en stund också. Åker nog hem på fredag eftermiddag. Och på köpet får man ha med sig sin bästavän, kan det bli bättre ?  Ikväll händer nog inget speciellt. Mår inte jätte toppen tråkigt nog. Har ont i magen som om jag hade värsta träningsvärken. Haha. Jaja. Emma kommer hit vid 6 och sen blir det middag med familjen och idol ikväll för min del. Med lite godis och mys, Jo det får det bli. Orkar knappt gå ut. Jag fryser bara. Men men,, till saken nu. Igår var jag ute en snabbis med Harriet, roligt nog, hö-hö. Jo men det va trevligt slut på min tråkiga pluggkväll. Har lite bilder från igår (eller ska jag säga JÄTTEMÅNGA? (a) ) Haha. Lägger nog ändå bara upp en. Dom andra är för fula, eller vad tyckte du Harriet ? hahahaha. Det får vara allt för idag. 
Puss&Kram- N


UCSH FÖR NIKI,,, ÅTERIGEN

Nej, nu får det vara nog. Min blogg måste ha den segaste uppdateringen av alla bloggar i världen ju haha.
Nu får jag ta och ändra taktik. Börjar tröttna på designen också. Vill ha den mer ljus. Men men, är man så dålig som jag på sånt där med design så får jag väl ta det bara,, eller ? Det kanske finns någon som kan hjälpa mig ? Jaja.
Idag har det vart en rätt skön dag. Vaknade runt sju [fast jag hade satt klockan på kvart över sex] , gick upp och fixade mig, åt frukost. Sen bar det av till skolan. Suck. Ni förstår inte hur skönt det ska bli med höstlov. Kom och tänka på att det är ju faktiskt vårt näst sitsta höstlov i grundskolan. Haha. Aja, skoldagen rullade på relativt fort och sen gick jag hem med jonna lite, men hon skulle iväg rätt fort. Så nu sitter jag här. men måste också kila nu.
Puss&Kram-N

VAD SOM ÄN HÄNDER



...så kommer jag alltid att älska dig vännen


HERREGUD !

Hejsan Hejsan,
Nu var det verkligen ett tag sen jag skrev. har tänkt mycket på att skriva men inte orkat ta mig tiden.
Sitter och lyssnar på lite musik, ska snart börja göra i ordning mig, ska nämligen till brorsan min idag,
typiskt att det skulle vara just fredag också. Jaja. Sånt får man väl ta. Hade ändå inget annat planerat förrutom
att jag kunde följt med jonna och träffat hennes kompis (?) Hah. men det får bli en annan gång. avuslutade min skoldag idag med idrott, badminton (stavas?) gick väl rätt bra enligt mig hah. Men elaka niki skjuter självklart den fär dumma "bollen" på Joanna. Efter det fick vi värsta skratt attacken och jag kunde inte skjuta längre typ. Cp jag vet. Ucsh för att jag fortsätter skriva blogg. Skriver så himla dåligt. Men det får vara allt för idag.
Puss & Kram-N


IDOL 2008.

Hejsan Hejsan bloggläsare.
Va hos Anette idag ( vår skolsköterska) på såndär kontroll
Jag hade bra syn, Bra rygg, Kom fram till att jag va 172,5 cm också, sist jag mätte mig va jag 171,5. Har alltså växt en hel centimeter sen dess. Fick också reda på vart min slutlängd kommer hamna runt, och det va 178 - 179 ungefär. haha.
Hej lång. Jaja, gick i alla fall hem vid No:n hade så otroligt ont i magen. Så nu sitter jag här vid datan med ett varmt och gosigt täcke över mig. (a)

Kollade på idol igår, och oj vad alla är bra ! Hörde ju dock inte killarna efetrsom att det var tjejerna som sjöng.
Men bra var det ! Nästa vecka är dom bara 11 kvar. 
 

Coolingarna till idolgäng. (sudding bild, jag vet)

RSS 2.0